100km løb Als Rundt den 16/5 2003


Tidligt St. Bededag morgen kl. 7:00 startede 13 friske løbere fra Sønderborg Stadion. Det var lidt småkoldt, men humøret var højt, og det varede ikke længe før vi kunne smide de lange tights. Det første stop var allerede i Høruphav og Torben styrede tiden med hård hånd, vi fik kun 5 minutters pause. Efter ca. 35 km måtte Søren stå af på grund af maveproblemer. Igennem Nørreskoven var der stor opbakning fra Guderup og Danfoss løbeklub, tempoet blev måske også sat en smule op og Kai måtte udgå ved de 45 km.

Da vi rundede 50 km begyndte trætheden så småt at melde sig og Kaj holdt flot ud til de 56 km. Mellem 50 og 62 km begyndte det at gøre ondt, Preben kæmpede med krampe i begge lår og udgik ved 58 km, ved Dyvig udgik Christina på grund af knæproblemer. Der blev ikke snakket så meget mere og det var viljen som skulle drive os videre. Vi måtte ikke tænke på hvor langt der var tilbage, så vores mål var bare at komme til det næste depot også tage det næste osv. Ved de 70 km udgik Ingolf ikke på grund af skader, men han havde bare ikke flere kræfter tilbage. Majbritt holdt flot ud til de 78 km, en del længere end hun selv havde forventet.

Nu var vi kun 6 løbere tilbage Gert, Hans, Jørn, Christian, Niels og jeg, Hans døjede med kampe i læggene, det startede allerede i Dyvig. Vi løb alle samlet ind på Sønderborg Stadion hvor vi blev modtaget af venner og familier. Det var dejligt at der var så mange som var mødt op for at tage imod os.

Det var en flot tur som jeg aldrig vil glemme.

Alle vores hjælpere skal have en stor tak, uden dem var vi aldrig kommet igennem de 100 km.
Torben skal have en tak for den fantastisk flotte rute som førte os Als rundt på veje og stier hvor jeg aldrig havde været før.Resultatliste
Navn Klub Distance
Christian Christiansen Vidar motion 100 km
Niels Dejgaard Vidar motion 100 km
Jørn Juhl Vidar motion 100 km
Hans A. Pedersen Vidar motion 100 km
Gert Nissen Vidar motion 100 km
Claes Månsson Vidar motion 100 km
Majbritt Loebenstein Vidar Motion 78 km
Ingolf Christensen Vidar motion 70 km
Christina Jensen Vidar motion 62 km
Preben Jensen Vidar motion 58 km
Kaj H.R. Nielsen Vidar Motion 56 km
Kai Kolbeck Vidar Motion 45 km
Søren Kreiberg Odder Triathlon klub 35 km